nuffnang

Ahad, 8 Ogos 2010

Langkawi International Mountain Bike Challenge 2010

Cabaran Basikal Bukit Antarabangsa Langkawi 2010..Tidak banyak yang boleh aku perkatakan..aku sampai pun dah lewat..dah terlepas 2 acara aku rasa pagi tu..feri jam 9 pagi..bertembung pulak ngan mayat kat tengah lautan..feri terpaksa tunggu penguatkuasa tiba baru bleh meneruskan perjalanan..lebih setengah jam kat situ..last dekat pukul 11 baru sampai..terus ke tempat acara..cuma dpat tengok Elite women dan veteran master disebelah pagi dan men elite disebelah petang..korang layan gambar j lah..


..di tempet permulaan/penamat..


..Hari ni aku bawak pembantu..keh..





..din cicak men tmn hijrah..tewas pusingan ke-2..



Blogger Anak Siong jugak turut serta..

..women elite..

..kak rose juga turut serta..



Masziyaton..juara kategori women elite..




gambar atas/bawah..bro dari 3g..



azahari jugak dari 3g



..geng Nxteam..
















..krew astro awani juga membuat liputan..


..juara dunia..Morgan Pilley ..rantai basikal terputus di cp4..



..hari terakhir..Endurance..seramai 356 peserta mengambil bahagian meliputi 17 pusingan dalam tempoh 6 jam..




..atas/bawah..rider dari Nxteam..




..Zailani..orang besi perwaja pun turut serta..




..antara peminat2 sukan mountain bike yang turut memberi sokongan..


..tewas dipusingan ke3..



..diorang ni pantang nampak pompuan..mesti nak bergambar..







..sam energy juga tewas dipusingan ke3..



..lain2 gambar korang boleh klik album atas sebelah kanan..

Tiada ulasan:

Catat Komen